Många tårar och mycket skuvo!

jag känner att jag bara bloggar när det händer saker, men det är lixom då jag behöver få skriva.

jag har fällt en massa tårar den senaste tiden. det har varit ett helvete rent utsagt. men alla tårar har inte varit ledsna det ska jag säga er. Jag har nog aldrig gråtit så mycket med ett leende på läpparna som jag gjort de senaste två veckorna. det har hänt en massa saker i mitt liv. Det vet jag att många har märkt och jag vet också att många har egna versioner av vad som har hänt, men jag bryr mig inte. jag, och dem som det handlar om, och de som jag har valt att lita på vet vad som har hänt på riktigt. Jag kan inte säga att jag tycker om att folk snackar bakom min rygg och har egna versioner, men jag kan inte heller säga att jag bryr mig så himla jättemycket. man inser i alla fall vem ens äkta vänner är. och jag vet en sak i alla fall! jag har äkta vänner på skuvo!

det är såhär: Hur knasiga vi än är, så kommer vi alltid tycka om varandra! och vi kommer alltid finnas för varandra!



Jag har undvikit skuvo ett tag nu, kommit lite sent och ofta gått tidigt. Jag känner att jag måste förklara att det INTE beror på människorna där. det beror på att jag helt enkelt inte har orkat någonting. Nu menar inte jag att alla ska tycka synd om mig. för jag mår bra! men jag har alltså inte klarat av att vara nära folk, jag har inte orkat träna, jag har inte orkar göra det jag ska i skolan, jag har mest legat på rummet i min säng och pratat telefon eller skrivit. jag har pratat i telefon eller gråtit tills jag somnar i princip varje kväll i kanske tre veckor. men vet ni en sak? jag mår så otroligt bra just nu! jag har nyss kommit hem från skuvo, det va underbart ikväll. det va längesedan jag kunde gråta så mycket och vara så ledsen samtidigt som jag mår så otroligt bra! jag kände inte ens att tårarna rann försen jag smakade salt i munnen. jag trivs så bra på skuvo! och jag är så otroligt lycklig att jag inte gick där ifrån för sista gången när jag sa att jag skulle göra det. det hade varit hemskt! jag vet ärligt inte vad jag hade gjort då. för skuvo, det är BÄST! jag tjatar om det. men jag tycker så mycket om er allihopa!
det har hänt en sak till i mitt liv. en underbar sak.



Jag har träffat en människa. en person. världens underbaraste vän. och det är helt enkelt såhär: jag har inte känt personen speciellt länge. men h*n vet redan så gott som allt om mig. och då menar jag verkligen allt. Jag förstår inte vad jag har gjort för att få lära känna denär underbara människan. men jag vet att jag alltid kommer vara tacksam för att h*n dök upp i mitt liv. Jag vet att många av er vet vem jag snacka om. Antagligen vet de flesta det. Viktor Larsson. det finns inte mycket mer att säga.


härifrån

fått nog av falska vänner och folk som ljuger.
nu är nian snart slut. sen ska jag här ifrån och hitta folk jag trivs med.
Ni tror ni kan få mig ge upp men inte ens ert bästa är bra nog.
Ni gör ert bästa för att trycka ner mig, men jag tänker inte låta er lyckas.

att inse att vänner man haft i många år bara ljuger för en och snackar bakom ryggen.
det är klart det tar hårt. men jag vet att det finns vänner som är äkta.
och det är dem jag ska hålla kvar!
ni vet vilka ni är. både ni som är värst och ni som är bäst.

Jag älskar er som finns kvar jag älskar er som alltid finns.
ni andra? försvin ur mitt liv. det är ändå ingen förlust



underbara vänner är underbart!

Om du bara visste hur bäst du är..!
Tack för att du alltid finns där för mig när det är något.. du anar inte hur underbar vän du är! Det finns ingen som vet så mycket om mig som du gör och det finns heller ingen som jag litar på lika mycket som på dig. Att få vara hos dig, även om vi kanske inte för så mycket, är bäst! Att bara få ligga på ditt rum och lyssna när du spelar eller sjunger eller höra att du är utanför och fixar med något, det är så skönt! När jag är med dig behöver jag aldrig spela, du tar mig som jag är. Även om jag är knäpp eller på dåligt humör så finns du alltid för mig och bryr dig om mig. Jag hoppas du vet att du alltid kan komma till mig om det är något och att du känner att du kan lita på mig för det kan du verkligen! Du är världens bästa och att vi har blett vänner är underbart! Även om vi har bråkat och varit rikigt mycket ovänner säkert på 5 år och dessutom haft en massa små bråk har vi klarat av att komma tillbaka till varandra. När jag mår dåligt är det alltid dig jag vill träffa! Även om vi inte alltid pratar om vad som har hänt så mår jag så mycket bättre när jag fått vara hos dig. Sen om jag bara ligger på ditt rum och gör ingenting eller om vi går långa rundor och pratar om allt, det spelar vekligen ingen roll för det är din närvaro som får mig må bra. Just nu sitter jag i din soffa och här jag jag suttit några timmar nu. Det är underbart att veta att jag alltid kan prata med dig och du är den enda som alltid kan få mig att le! Jag vill aldrig i mitt liv förlora dig! Du har räddat mitt liv så många gånger att jag tappat räkningen. Du är BÄST! och jag hoppas att du har koll på att det är dig jag pratar om vännen. Jag älskar dig vännen! <3

helt enkelt - underbart

att släppa folk nära inpå livet är en stor chans, men jag ångrar aldrig att jag gjorde det med dig. du är någon jag aldrig i livet vill förlora. om du bara visste hur underbar du är och hur bra du får mig att må bara av att titta på mig och finnas för mig. Den dagen jag inte får prata mer med dig kan jag lika gärna ge upp, för att inte ha någon som dig i mitt liv hade varit ett helvete. du är världens underbaraste vän och jag vill aldrig förlora dig!  Jag vet att vi bråkar ibland precis som alla andra men att vi alltid blir vänner igen är underbart! bara på kort tid har vi gått igenom mycket tillsammans och jag hoppas du känner samma sak när jag säger att vi alltid kan lita på varandra.. Att vi kommer tappa kontakten när vi börjar gymnasiet på olika håll och städer är jag rädd för. så otroligt. men jag hoppas verkligen inte det blir så. Att förlora dig skulle vara hemskt, men att bråka med dig är ännu värre för då har jag ingen jag kan vända mig till när jag mår som allra värst. Att inte kunna smsa dig och bara be dig prata med mig för att jag behöver annat att tänka på, jag vet inte om jag skulle klara det. om jag säger att jag inte vill prata om det så är du inte den som tjatar. du behöver inte det för du vet att jag pratar med dig när jag känner att jag behöver. Du har på kort tid fått finnas för mig många gånger och jag hoppas du vet att jag alltid finns där för dig också. vad som händer kan du alltid prata med mig. Att få en kram av dig när jag mår dåligt kan inte beskrivas.  jag känner mig så trygg hos dig och när jag hör din röst. det spelar ingen roll om det är i telefon eller face to face men med dina ord i öronen kan inget gå fel. då finns det ingen som kan skada mig för jag vet att du finns där och det betyder mer än något annat! När jag träffade dig första gången trodde jag aldrig vi skulle bli såhär bra vänner, men jag är överlycklig att vi blev det. Nu ska jag snart sluta tjata om samma sak hela tiden, men jag vill bara berätta att du är verkligen underbar! och jag vill verkligen aldrig förlora dig! jag älskar dig vännen, hoppas du vet att det är dig det handlar om <3

skärp dig

åt helvete med detta. du är så patetiskt så det inte finns! låt mig ha mina vänner om jag vill det. vill du inte träffa mig, FINE,  då är det ditt val men blir inte sur på mig om jag vill träffa mina vänner. jag kan inte hjälpa att mina vänner också är dina vänner. jag umgås med EXAKT vem jag vill och du bestämmer inte över varken mig eller dem. det är deras val om dem vill vara vänner med båda två och att du inte klarar av det är bara ett bevis på hur patetisk du är. Jag vill verkligen inte förlora dig men du verkar redan ha bestämt dig och ger mig inget val. jag tänker inte sluta träffa mina vänner på grund av dig. om de väljer dig så är det deras val och jag ska inte säga emot. men du ska fan inte välja verasig åt dem eller åt mig. låt oss göra våra egna val och låt oss vara vänner om vi mår bra av det. du säger du inte vill se mig igen. du har gjort ditt val. försvinn ur mitt liv.
sorry, va bara tvungen att skriva av mig lite,

RSS 2.0