lever

jag hade en UNDERBAR helg på lalandia med min älskling.
nu mår jag inte speciellt bra så jag fixar det sista inför imorgon när det först är skola med dans och sen ska jag till sjukgymnasten. därifrån åker jag till min älskling för att tillbringa natten där och sedan onsdagen på liseberg med klassen. finns på mobilen om det är något. tänkte bara tala om att jag lever :)


underbara söta vovve :D


kär så det gör ont

nej men heeeej! ;d
detta börjar bli en sjukblogg.. lev med det för detta är ända stället jag kan skriva av mig.
Idag var jag hos sjukgymnasten.. det visade sig att hon var förvånad över att ingen röntgade min rygg efter kullerbyttan jag gjorde på gympan för typ två (?) år sedan. när jag knakade till verkligen ALLA kotor. så hon ska se om hon kan få en tid till mig :) men i alla fall så kollade hon igenom hela min kropp och upptäkte att jag hade för lite hålfot, men alltså inte plattfot, bara halvt? eller något sånt. + att mitt bäcken var snett. så hon mätte mina ben och jag fick göra olika övningar och stå på olika säker och då visar det sig att mitt vänstrben är typ 1cm kortare än högerbent? och det har inte en JÄVEL upptäckt innan!? aja, så ska ha inlägg i skorna och sånt skit så får vi se vad det blir av det. men inget jag lider av jätte mycket, men tydligen är det drf jag har ont i ryggen. så nu ska jag dit nästa tisdag och se vad som händer mer ochvad jag ska göra hemma är att jag ska försöka sträcka på ryggen mer eftersom jag har en hållning som trycker över bröstkorgen(?) ja jag vet inte men i alla fall, om ni är med mig får ni gärna påminna mig om det (a) sen stack hon en nål i en muskel på min rygg, vette fan varför men men^^ får se om något händer?
det var nog det mesta om mitt sjuktillstånd för tillfället -.-
ut över detta så är jag lite halvstressad för jag har engelskaprov imorgon och jag kan väll inte påstå att jag har pluggat så himla jättemycket.. men men, det får gå som det går. dessutom har jag muntliga nationella i svenska och det har jag inte ens förberätt. (y) sen väntar jag bara på att göra muntliga i matte också och sen är jag klar med alla nationella! ;o
denna veckan har vi även spexvecka och jag siktar såklart på att vara utklädd varje dag!
igår var pyjamas - check
Moa har tagit bilden! :D
idag kille <-> tjej - check
jag, min bruuuud emelie och min hoooomieee adam (saga)
Moas bild igen!
imorgon teknat, Lilla my på schemat
torsdag fjortis
och fredag fritt och dit har jag itne valt ännu :) så kom gärna med tips
På torsdag fyller även min älskling år som om jag inte bloggar innan dess så säger jag GRAAAAAATTTTTISSSS till honom nu ;dd jag är ju lixom äldre än den lilla plutten så han fyller 16 (a) och för er som har missat det så är jag väääääldigt kär <3
Rasmus har tagit bilden (a)
och på fredag åker jag till Lalandia med Viktor och co! så härligt det ska bli att komma bort från ALLT!
Nu blev detta ett jättelångt, konstigt, blandat, felstavat inlägg men det får niu leva med :)
puss på er söta människor!

aj, kycklingsallad! <3

nu börjar detta med min kropp gå för långt alltså!

för er som inte ve vad det ahr blett av det så har jag nu varit ÖVERALLT och jag är "frisk" man hittar alltså ingen sjukdom men man tror att jag har något fel på mina musklor som gör att dem gör ont så nu ska jag på massage och till sjukgymnast så KANSKE det går bort..

aja. inte det jag skulle säga.
men i alla fall! i morse när jag vaknade så kunde jag alltså inte RÖRA mig! jag har gått hela dagen och haltat och håller på att börja gråta bara någon rör mig. jag får alltså panik snart. jag vet verkigen inte vad jag ska göra.

Alla tror jag har reumatiskvärk eftersom min mamma har det men nu kan jag säga till ALLA! jag har inte det! jag är inte ens anlagsbärare till det! så sluta skylla på det nu.

jag vet att jag antagligen är jättegnällig, och ni som träffar mig när jag har ont får antagligen lite hårdare ord än ni borde, och det är inte någon ursäkt att må dåligt, men det är i alla fall en anleding för man blir verkligen sur och trött när allt gör ont hela tiden. men som tur är så har jag en underbar pojkvänn som klarar av mig hur jag än mår och som inte försvinner från mig hur mycket jag än gnäller och skäller på honom när jag har ont.

Viktor, jag vet inte om du läser detta, men om du bara visste hur mycket det betyder att du finns där och att du
bara håller om mig även när jag skäller på dig och säger att allt är åt helvete. för även om det känns så just då så vet jag att när jag bara får vara med dig ett litet tag så blir allting perfekt. smärtan försvinner inte, men det känns så sjukt mycket bättre när jag får vara med dig.. du är verkligen det bästa jag har för tillfället. utan dig hade jag aldrig orkat försöka övervinna detta skitet... jag kycklingsalladar dig otroligt mycket! <3

ja... detta blev ett lite cp inlägg utan storbokstav, punkt och rättstavning men det är min logg och vill ni läsa så varsågoda.

ni som undar något.. var inte rädda att fråga för jag svarar såklart, jag märker ju att många är oroliga för mig men jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det. men men

och sen en sak till,
ni som lägger en massa energi på att snacka skit bakom ryggen på mig. Kom fram till mig istället så jag kan ändra på det ni stör er på, eller åtminstonde skratta åt er för att ni är så patetiska :)

 nu ska jag i alla fall logga ut från slöjdens dator och sen kolla på när de andra har idrott eftersom jag nite kan röra mig,

PUSS! <3

RSS 2.0