skolstart

Skolstart idag ja,
okej jag vet att jag blivit lat på att blogga igen, men jag ORKAR inte datan! -.-
aja, skolan va ganska softa (: men det är med blandade kännslor man går tillbaka såklart
nu ska jag kolla på tv och bänka mig framför Fångarna på Fortet :D

pouss på er :D <3


Kräftor och Dans

Nej men hej :D jar orkade verkligen inte blogga igår, förlåt förlåt! men jag va hemma typ två och då höll jag på att dö så trött jag va! hade dessutom en jädra huvudvärk -.- Men nu är klockan tio i tolv och jag är på gång igen! Idag ska jag ut och gå med mina små konfirmander som jag ska vara ledare för i år. Vi ska gå typ 8 kilometer och jag ska tydligen ha min bror sjukt FULA skor på mig eftersom det är de äda jag kan gå i eftersom mitt knä inte samarbetar -.- langar INTE bild på det ;)
Dagen outfit änsålänge är jogginbyxor och rosa tröja, och kvällens blir nog samma som igår, vilket jag snart kommer lägga upp en bild på.
Gårkvällen var riktigt härlig! för er som inte vet så va jag med familjen på kräftskiva hemma hos Tina och Roger som är några vi känner. Och för er som inte känner mig så va jag fullt nyckter hela kvällen och dansade bugg och foxtrot med massa folk. Ja, det är lixom så jag har kul! jag behöver inte supa skallen i bitar för att ha kul, Nej ge mig en danskunnig människa och lite dansbandsmusik så är jag kycklig hur länge som helst! och det hade jag igår! Blev även helt besatt av kräftor vilket jag aldrig smakat förrut, hihi jaa jag vet att det är lite efter men det är lixom ingen i min familj som äter det (utom jag då alltså) men Helen visade mig igår. Och i utbyte mot den kunskapen så berättade jag varför jag hade mobilen i bh:n ;) hade nämligen inga fickor haha och hon tyckte det va VÄÄÄÄLDIGT intressant. Aja. nu ska jag göra mig färdig och hitta axels skor och sen vid ett ska Jag ut till Gråmanstorp. Langar en outfitt bild, en knäpp bild som ni får leva med, och en närbild, Tröjan har jag fått av Rebecca, Kjolen är från H&M och tightsen är från Cubus, Allt är från TIDIGAST förra året så det är nog inte lönt att leta i affärerna ;) Korset jag har runt halsen fick jag av Mormor och Morfan är jag konfirmerade mig och det är från smycka. Och hatten jag har i mitten är faktiskt från ica! och den finns nog att köpa om någon vill ha den ;)
puss på er alla fina människor! :D


En ängel..

En kategori till ;) dikter och andra texter som jag har skrivit. börjar med denna, ni får gärna kommentera (:

Vackrare än den bredvid
Vackrare än någon annan som finns
En underbar vän som bara lyssnar
någon man kan gråta hos utan att behöva förklara
en kram mitt i natten när allt är som värst
en röst man kan ringa när något har hänt
en perfekt vän som bara finns där
En som frågar ”hur mår du?” när allt känns skit
En som säger, finns alltid för dig och sen gör det
en famn man kan ramla i när ingen annan tar emot
så hade jag beskrivit en ängel


Cirkuskök

Haha (: såhär duktig har jag varit idag, bullar och baguetter, Och imorgon blir det nog kladdekaka. Annars har jag BARA tagit det lugnt idag. Bakat, hjälpt mamma lite, kollat tv, planerat för nästa vecka och varit överaktiv på facebook ;) haha, är förresten jättesugen på att baka men mamma är inte lika sugen så om någon vill låna ut sitt kök så tackar jag inte nej. Haha.



Igår va det ju cirkus, och jag orkar verkligen inte redigera alla bilder idag men Här kommer två stycken i alla fall.


kaaaameeeel :D


det ända bra på hela kvällen :D fem snygga kenya killar :D


Choklad och cambilder

hihi langar kass cambild (:
dagens outfit är pyjamas (a* tror jag ska gå ut och tömma diskamaskinen och sen baka lite bullar :D haha känns som jag inte gör annat men det är fett kul att baka! :D
just nu sitter jag och kollar på Disney channel och äter choklad (a) ska sluta! så fort skolan börjar och badhuset öppnar ska jag börja träna! aja, nu ska jag bli klar :D tror jag ändrar dagens outfit till jogginbyxor och linne ;)
puss på er!


lugnt. det är bara jag.

Dagen blev chill. Städade undan på rummet och bakade bullar. Annars har jag mest inte gjort något. Har varit riktigt skönt! sov länge också! Har gått upp nio nu typ hela lovet men idag sov jag till elva :D! sen nu på kvällen så blev det cirkus med lillebror (: va inte speciellt kul men där va 6 heta kenya killar som va nice :D annars va det mest tråkigt (: men hade kameran med så det kommer väll lite bilder imorgon.
Annars mår jag Hyfsat bra faktiskt! har i och för sej haft en jävla mensvärk idag men det får gå.
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, är sugen på att baka men mamma är inte så pigg på det så ja, får väll se om jag lyder eller inte (:


bilden är typ 50 år gammal men den är så härlig!

kommer nog lägga upp lite dikter och sånt här snart, kanske redan ikväll. Hade varit kul om ni läste och kommenterade vad ni tycker. Sen ska jag nog börja skriva på mina små noveller igen. Har fastnat mitt i alla -.- Lite tråkigt men nu ska jag komma igång igen! :D aja, puss på er mina fina bloggläsare!
Förresten, vad vill ni ha mer av? :D koooooommentera :D


GraffitiNagllack

Titta titta, här kommer en ny kategori! Emmy tipsar!

Idag kommer tipset om IsaDoras GraffitiNagellack. Det är ett nagellack där man först målar med en grund färg, Jag behövde måla två lager för att det skulle täcka men det torkar väldigt fort så det är inget problem.
När det har torkat, ORDENTLIGT, så målar man ett lager med själva "graffittin" det är också ett nagellack, som när det torkar typ spricker så att resultate blir som på bilden under. Sedan har jag valt att måla ett lager med genomskinligt också för att det ska hålla bättre men det är såklart inget måste.



Jag har köpt ett rosa och ett svart underlack och ett grönt och ett gult överlack. har inte provat det svarta och det rosa ännu men ska göra det när jag har tid. Jag rekomenderar verkligen detta nagellacket! tyckte förgerna va snygga och mönstret blev riktigt cool! helt klart en ny favorit i nagellackshyllan (:


Tankar en Augustikväll

nej men hej bloggläsare!
vet i och för sej inte om jag har några eftersom ni inte kommenterar! ;o
INTE okej!
aja, idag har jag träffat rasmus :D Fett längesen om man inte räknar råbocka förra veckan :D
först hos honom och typ bara chilla, sen hem till mig och baka, sen tog vi det bara lugnt! fett skönt.
Imorgon vette fan vad som händer, blir väll mest chill om inget annat händer, bara att slänga iväg ett sms om någon har lust att träffas.



jag vill ha gröna ögon!

___________________________________________________________________________________

asså, ibland blir jag bara så trött på folk som inte kan ta folk som dem är eller som typ skiter i en tills dem själv behöver hjälpen.. jag ger upp dem människorna nu. När skolan börjar ska jag ta tag i mitt liv och bara ha kvar mina riktiga vänner. De kanske inte blir så många, men jag kommer i alla fall må bra. Så ni som känner er träffade kan ju antingen: 1. be mig dra åt helvete, 2. Förändra er fort som fan eller 3. Vänta tills jag ber er dra åt helvete
sen ovanpå detta är det snart höst och vinter. de värsta årstiderna jag vet -.- de duger egentligen bara till att sitta inne och mysa, om man nu hade haft någon att mysa med.. Det är också en sån grej jag kan störa mig på. Det känns som alla andra har någon som de kan kalla sin, Jag har inte det. Jag har haft hur många som helst, (kalla mig gärna player, ni kan dra åt helvete) men jag har inte hittat rätt.. Men samtidigt så är det skönt att få vara för sig själv och själv få välja vad man vill.. Men ja.. ibland hade det varit kul att ha någon att kunna kalla min och bara få krypa upp hos och andas ut. Men det är väll det jag vill ha mina äkta vänner till, Kunna krypa upp i soffan med och bara ta det lugnt och inte behöva prata. Jag har haft några sånna vänner men dem flesta har svikit. Jag vet inte varför,. Antingen är det för att jag är en dålig kompis, eller så har jag hittat fel vänner. Oftast känns det som att det är mitt fel. Att jag är jobbig och bara förstör mitt eget liv. men ja. Det är väll sånt man får leva med i denna åldern. Nu börjar snart skolan, Vi får väll se vad som händer då. Jag ska i alla fall gå min egen väg och se till att må BRA! och ni som är med mig är varmt välkommna! ni andra. Ja, ni kan som sagt dra åt helvete! :D Nu får ni inte tro att det är så att jag gnäller och vill att ni ska tycka synd om mig, för så är det inte! Jag är har vänner, det är inte så. Men jag saknar mina gamla vänner som alltid fanns där för mig, Och jag saknar någon som jag kan prata med ALLT om. Jag vet inte om jag har någon sån kvar, men jag tror det. Några få iaf..


Puss på er alla som har orkat läsa detta! helt okej att slänga in en kommentar! :D
<3




Dum Dummare Dumle!

blev inget bloggande igårkväll, har haft mycket i huvudet, har det fortfarande.. aja, härlig dag på liseberg igår iaf :D vann ett stoooooort dumle och åkte collorado 5 gånger, åkte flumrider 4 varav en med okända tyskar som sällskap :D haha! då blir man såhär blöt! :D



puss! nu ska jag sova! imorgon ska jag träffa rasmus :D

Liseberg

snabbt inlägg :D
drar vidare till Liseberg med Jonathan, pappa och Axel, puss på det! Tror det kommer bilder ikväll, <3
POUSS! 

Grattis Axel 12 år!

sittter vi pappas data (: får se vad jag hittar för bild ;) har fått mina konfabilder så det kommer väll någon av dem kanske^^ idag blev det först hässlehåla med Filippa Jansson, Ellinor, Gustav, Dennis och Jakob. Va väll hyfsat skoj, hade varit roligare om vi va fler men men (: vi hade krig med serpentinsprej och körde ankdansen på stationen^^ annars så gick vi bara runt ;) handlade en tröjapå marknaden som jag har spanat på sen åby^^ en ny tjocktröjja typ på H&M tillsammans med ett linne ;) eftersom jag överanvänder dem ^^ <3 sen va jag bara tvungen att köpa två nagellack till av en ny sort :d langar bilder imorgon tror jag men det är FETT tufft och jag rekommenderar det stark ;d
igår va jag på Väla med Jonathan och handlade lite där också såklart ^^ hihi, jag handlar upp alla mina konfapengar ^^ men men, det va ju det jag skulle med pengarna så ja^^ blir även ny mobil om en månad, men den betalar nog mamma och pappa lite på (: sen ska jag nog köpa ett objektiv till till kameran ;d
aja, imorgon ska jag bara ta det lugnt, och sen på lördag kommer först Ravn's och fikar (familjen jag är barnvakt till) och sen på kvällen ska mamma och pappa iväg så jag och Jonathan ska passa Axel, och sen på söndag är det lisberg, så om det är någon mer än jag ska dit så SMSA för fan :d <3
aja, nu ska jag inta ryggläge på sängen för jag är SJUKT trött -.- pussssssss på er!
finns på mobilen om det är något! ;d <3
asså! ankdansen är KÄRLEK! ;o <3

itcariba cho dej!

Måndag.. Började med att sova länge och sen blev det tandläkaren i hbg.. just nu känner jag bara "operera mig och få ett slut på helvetet!" men det går inte -.- det ska tydligen gå minst ett år innan dem gör något annat åt det än dem redan gör, FUCK this, det gör så sjukt ont så jag funderar på att skjuta min käke. men men, det får väll funka (: sen har jag bara tagit de lugnt. Imorgon vet jag inte vad som händer men på onsdag ska jag till Råbocka och träffa rasmus. Torsdag fyller axel år, fredag vet jag inte vad som händer, lördag ska jag och Jonathan passa axel på kvällen och på söndag blir det nog liseberg med pappa Axel och Jonathan! :D fett nice!
men nu ska jag klä på mig och gå och kolla på tv. Finns på mobilen :D <3 POUSS!


Helguppdatering

hejhej (: tycker faktiskt jag är lite duktig som bloggar :D
fredagen och lördagen bjöd på klippanfesten, fredag med massa folk, huvudsakligen Saga. Sen lördagen spenderades med Jonathan, hans syrra och en till som jag för tillfället inte kommer på namnet på (:$). Kollade på Talangjakten, säger grattis till Viviana som stod som segrare! Sen kollade vi typ på allt. Blev typ fem danser eller något men det räckte, kvällen blev underbar ändå! Kollade på House Of Fun och sjöng mig hes! sen blev det Hem och sova.
Idag Träffade jag först Jonathan ett tag och sen va vi hos mormor och fika och nu har jag redigerat lite bilder från helgen. Tog dock bara på talangjakten men om det är någon som vill ha bilder därifrån så säg till så fixar vi det.
imorgon ska jag till tandläkaren -.- Och sen i veckan ska jag väll jobba som vanligt. Får väll se om Rebecca joinar. Aja. Nu ska jag koka nudlar och lägga mig i sängen med en film tror jag. Finns på mobilen om ni har lust att smsa.
Pusssss! <3





två knappt efterblivna tjejer som roa sig med kalle woop och dansband ;)

Augusti med spöregn

okej, bloggen kunde jag inte hålla mig ifrån när jag väl börjat. Men det andra som har med datorn att göra går ganska bra. Fast det blir väll lite till i helgen när jag ska redigera bilderna från klippanfesten^^
Har nyss kommit hem därifrån, kollade på talangjakten och nu e jag bara hemma och bytar om. Sen kommer Saga så drar vi ner dit igen. Inte så mycket kul att lyssna på med det är alltid kul att träffa folk! så släng iväg ett sms om ni har lust att träffas :d! annars händer det inte så himla mycket. Mamma kom hem igår och Axel kommer hem imon, igår va vi hos malin och markus och grilla och nästa vecka blir det jobb igen. Det är väll måttligt kul men dt ger pengar inför skolstarten så ja.. vad ska man annars göra. Tror jag drar med mig bebbe ner och gör lite kollektioner. sen om några veckor är det ju Perstorpskarnevalen och då får jag väll se om jag ger efter för allas tjat och ställer upp i talangjakten ^^ blir isf att jag sjunger kom med timoteij.  I så fall tycker jag ni kommer och kollar!
Du är så sjukt fin



*räcker tunga åt livet*
detta kommer inte gå...

ibland känner jag bara för att lägga mig under täcket och kolla på gamla barnfilmer och aldrig komma fram igen. Men sen kommer jag fram till att det är precis det de vill. Det är det de vill komma fram till med sina hårda ord. Och de ska inte få vinna över mig, det ska bara inte få hända igen. Jag tänker stå upp för den jag är och visa att jag trivs med det. Jag ska dansa min gammeldans och trivas med det. jag ska visa mig i min klädstil och inte i något som alla andra tycker är snyggt. Och jag tänker säga precis vad jag vill till precis vem jag vill och jag tänker vara hur kristen JAG vill. jag skiter i att folk kollar snett på mig. jag har redan blivit ombedd att dra åt helvete av en av mina BÄSTA vänner för att jag har blivit kristen. men jag ger blanka fan i det faktiskt. För om folk inte kan ta mig för en JAG är så är de inte värda att kalla vänner. jag har vänner som ser mig för den jag är och som tycker det är ok. det är de vännerna jag vill ha kvar i mitt liv. det är de vännerna som gör att jag VÅGAR vara jag. Och det är dem vännerna som finns där för att hjälpa mig med det.
så nu ska jag stå för vem JAG är och jag ska visa hela världen att jag trivs med det!

Sommar utan dator

kolla kolla, Jag bloggar!
Ja jag vet att jag sa att jag skulle börja blogga men det känns inte lönt när den ändå inte blir läst, plus att jag sitter knappt vid datorn längre så ja.. Men här kommer i alla fall ett litet inlägg.
Jag har inte gjort så mycket sen jag kom hem men det har varit rätt skönt ändå, har jobbat denna veckan och förra va det hbgfestivalen, (': nu ihelgen är det klippanfesten, vet inte vem jag ska dit med men dit ska jag ;) Aja, jag iorkar verkligen inte sitta vid datorn så nu får ni lite bilder och sen ska jag uuuuuut! tycker ni kan smsa om ni är sugna på att hitta på något eller att joina till klippanfesten (: puss!
hela fina gänget!
jag efter konfirmationsgudtjänsten
LOOOOVE!
jag och Jakob med hans heta byxor :D
och tjejorna som lever på hoppet :D

RSS 2.0