byxmyndig vafan ^^

15 år nu då :D
tack så mkt alla som sagt grattis :D fick mest pengar igår :) men det gillar vi :) <3



även om vissa som borde ha kommit ihåg det inte gjorde de.


Dimond Dog Caper

såg denna på Disney channel nyss.  den var faktiskt bra måste jag säga. Har ju alltid gillat disneys filmer så.  Handlar om en kille tolvårig kille med ett fort fullt med fällor och skydd som försöker lura tre juveltjuvar som letar efter en hund och ett hundhalsband som killen har. bättre än jag trodde men finns såklart bättre än den ;)



Stekta gröna tomater

Hej inaktiva blogg. jag ska bli duktig, tyst! Men jag har mkt att göra, ok? massa läxa, träning, skuvo, kompisar, älskling, och ja, HA ETT LIV? men men, har fått för mig att jag ska sluta träna jujitsu, MEN alla förbjuder mig så får väll fortsätta. idag ska jag nanna hos bebbe, hon är jätte trött men jag ska nog få liv i henne :D mwahaha. nu kommer snart tina, roger och matilda, vi ska käka och sen ska vi till bebbe :) och förresten, jag fyller år om exakt en vecka :D det gillas, för då kommer min älskling, och på lördagen ska jag o bebbe till ekebo! kommer bli fett kul gumman :D bjuder på bilden :D <3

och jag saknar sommaren!


Fanta Exotic

Skolan var faktiskt helt OK idag. Alla va trötta och så men. Sen träffa jag Rasmus, sen Bebbe och sen gick vi till träningen :) Kollade först på dem små, sen träna jag. Fråga inte hur det gick... Lägger upp några bilder på mina nya kläder. Köpte kjolen på HM för 199 och tröjan på Gina för 49. Jag älskar dem. Imorgon blir det begravning.

hej fåfänga ! Jag gillar't




min kjol <3


Pröva mina läppar

Min ÄLSKADE EFTERBLIVNA SAKNADE Bebbe är hemma :D väla idag, mhm! Bussen vid tolv. Nu ska jag typ hem till henne. Puss.


Body of lies, LDC

CIA-agenten Roger Ferris får upp ett spår till en stor terroristledare som misstänks sköta alla sina operationer från Jordanien. När Ferris tänker ut en plan för att infiltrera hans nätverk måste han först få stöd från den sluge CIA-veteranen Ed Hoffman och hans team. Ferris frågar sig själv hur mycket han kan lita på dessa män utan att äventyra hela operationen – och sitt eget liv.

 

Asså ja. Leonardo DiCaprio ju så va tvungen att se den. Mest om krig och sånt som jag inte är ett dugg intreserad av men ja. Faktiskt inte så dålig som den låter men ganska råa scener då och då. Jag som inte brukar ha något emot blod fick vända bort huvudet två gånger när dem visade fingrar som krossats av en hammare. Aja.
Kanske...   6/10 pandor? :) 


6. Rovfågelsklor och Teblad

Faktiskt sant.  Klicka
riktigt bra,
aja, nu ska jag bara klaga lite. DET ÄR TYP MINUSGRADER PÅ MITT RUM. jag dör. min ventil går inte att stänga för det är ngn sladd i vägen så ja, elementet på högsta, märks inte. Nu flyttar jag.


My Heart Will Go On

Okej. Jag och min kära Ebba ska slösa hela vårens pengar på bio har vi bestämt! Igår var det Avatar som visades. Med cool brillor på och drickor och biogodis för 261 kr bänkade vi oss i 2 timmar och 45 minuter framför en mycket bra film!



 Ängelholm har verkligen bra ljud. Är typ aldrig där och kollar men får nog börja med det. I vilket fall, sedan bakade vi Jumbiekaka som hamnade upp och ner på golvet med en söndrig tallrik över sig efter att den bränt mig. Jaja, sedan har vi filmat en massa. videon kommer nog snart den också. Den är FIN. har snott bilder från Ebba som förövrigt har designat denna fina blogg! njut av dem, kommer nog fler senare.


MAN ÄR SNYGG I 3D GLASÖGON! så det så.



Pandapaj!

mina små bebisar! så fucking underbara!

 


har vatt med bby en massa på lovet men nu börjar snart skolan igen -.-
vill inte, men är ledig på tisdagen efter vi börjar (12:e) ska på begravning..
aja, får se hur de blir. nu ska jag våldta min bby för han e ooooosocial :D <3


RSS 2.0